Om Oss

Litt om hvem vi er

Ragnhild


Ragnhild


Ragnhild har drevet med Polefitness siden 2014, og har vært instruktør siden 2018.

I tillegg til å være sertifisert i alle nivåer vi tilbyr innen Polefitness, har hun i tillegg sertifisering på Spin Pole, Heels og Hoop. 

På fritiden er Ragnhild meget aktiv innen andre treningsformer som hun tar med seg inn i timene sine og gjør dermed at vi kan ha varierte timer utenom de vanligste timene tilknyttet polefitness og poledance.

Polefitness Hamar 


Polefitness Hamar AS ble etablert i januar 2020, men Siw startet kurs under navnet Polefitness Hamar allerede i 2015. Utfordringer med lokale gjorde at det ble en periode uten aktivitet, før aktiviteten igjen ble tatt opp i 2018 i Nydalen, litt utenfor Hamar.

Når det igjen var lokalet som så ut til å sette en stopper for Polefitness Hamar, ble det etter en liten brainstorming avgjort at det heller skulle satses i litt større skala, enn å legge ned, og dermed ble Polefitness Hamar AS til.


1. mai 2022 flyttet vi inn i nye lokaler.
*Birkebeinervegen 21, på Hamar,
like ved Jernbanemuseet.
Dette er ett 350kvm stort lokale med flere rom, ulike aktiviteter, kurs og eventer.

Siw


Siw


Siw har drevet med Polefitness siden 2014, og har vært instruktør siden 2015.

I tillegg til å være sertifisert i alle nivåer vi tilbyr innen Polefitness, har hun i tillegg sertifisering på Hoop og Flexibility.

Siw er utdannet i dans, og har derfor også en stor kunnskap innenfor våre timer som går på dans. Som bl.a. er lyrisk og heels og andre koreogrfi-timer.

Stian

Stian


Stian instuerer i både Aerial Silks og Polefitness. Han har en bachelorgrad i dans fra Liverpool Institute For Performing Arts, og har holdt på med silks siden 2021, og pole siden 2023.