Kurs

Hva er polefitness?


Polefitness er en treningsform der man får trent styrke, fleksibiltet og koordinasjon, alt dette samtidig som man har det gøy.

Man trener egenvekts-styrke på stang, og på vårt grunnkurs som passer for alle, vil man få den grunnleggende treningen for videre utvikling på de ulike nivåene.


Meld deg på ett var våre kurs idag! 

GRUNNKURS

Dette er for deg som aldri har prøvd Polefitness tidligere. 

Vi trener styrke med og uten stang. Lærer enkle spins og triks på stanga og på gulv, og gjør små koreografier av det vi lærer.

Våre kurs

Oversikt over kurs


Her får du en oversikt over de ulike kursene våre. For å melde på kan du gå inn HER å velge det kurset du vil melde på. 
Send oss en melding hvis det er noe du lurer på. 

NIVÅ 1
Dette er nivået som følger opp de som har gått grunnkurs eller vil fortsette videre på Nivå 1. Derfor er det delt inn i Easy og Advanced. På begge vil det bli jobbet mot å bli tryggere på stang, på advanced vil det foregå høyere opp.

FLEXFLOW
Bevegelse og fleksibilitet er noe som er viktig og godt for kroppen om man trener Polefitness eller ikke. I denne timen jobber man med fleksibilitet og smidighet. Vi skal også lære å bruke pusten vår riktig, slik at den er med å hjelper oss i bevegelsene vi gjør.

NIVÅ 2
Dette er nivået som kommer etter Nivå1. Vi kommer til å gjøre oss trygge på å henge opp-ned i stang, lære vanskeligere spins og triks, og kombinasjoner. Øvelsene vil også bli tilpasset til ditt nivå!

HEELS

I dette kurset så vil du lære alle de grunnleggende teknikkene innen pole heels sjangeren. Vi gjør både floorwork, spins og bevegelser på stang. Vi setter også sammen det vi lærer av forskjellige teknikker til små kombinasjoner til musikk i hver time.

NIVÅ 3
På nivå 3 er vi allerede helt trygge på å henge opp ned, og kan gjøre mer utfordrende ting i stang. Både styrke og fleksibilitet er her viktig, og vi kommer til å jobbe videre med dette både i form av styrketrening, vanskeligere triks i stang og å sette sammen flere triks til små komboer.

HOOP

Hvorfor ikke prøve noe nytt?! I hoop-kursene utoves det morsomme triks og spins, men i ring istedenfor på en pole. 
Du vil ha god avveksling med å gå på disse kursene alene eller samtidig som ett polekurs,


Silks

SILKS

Hvorfor ikke prøve noe nytt?! I silks-kursene utoves det morsomme triks og drops, men i ett tøystykke som henter i taket istedenfor på en pole. 
Du vil ha god avveksling med å gå på disse kursene alene eller samtidig som ett polekurs,